Friskt och snyggt, och himla gott till sötsaker. |
För några månader sedan frågade jag webbshopens kunder om någon hade tips på någon smarrig smaksättning (för egen-smaksatt te utklassar köpt - lätt!). Cecilia, som driver frukostbloggen Frukosterar, kom med tips om grönt te med kiwi. Taget!
Jag använde ett kinesiskt ekologiskt Sencha; ett ångat grönt te som är mycket smakrikt och aningen syrligare i smaken än många andra gröna teer. Kiwin är också ekologisk, såklart. Svårt att hitta men värt att leta efter.
Resultatet blev ett härligt fräscht - och väldigt snyggt - bjudte, som gör sig utmärkt med söta bakverk. Gör som jag och pimpa några vanliga munkar med rosa citronglasyr och massor av strössel, så har du ett färgsprakande bli-glad-av-fika till Mellofinalen!
/Anna
Det ser vansinnigt snyggt ut!! Och på tal om absolut ingenting, när vi var i Österrike nyligen fick vi en liten friterad minimunk fylld med nougat till efterrätt. Ihop med syrlig bärsås. Det var total lycka... i 2 minuter, tills det var uppätet:D
SvaraRadera